De ce nu se termină criza? Răspunsul la cinci întrebări arzătoare înainte de summit-ul G20

Postat la 02 noiembrie 2011 8 afişări

Liderii celor mai importante 20 de economii din lume (G20) se pregătesc să se întâlnească mâine pentru un nou summit ce va avea loc la Cannes, în Franţa. Contextul în care are loc această întâlnire este unul tensionat, caracterizat de criza datoriilor suverane din zona euro şi de temerile privind o nouă recesiune la nivel mondial, scrie BBC News.

Politicienii şi bancherii centrali care vor fi prezenţi la summit vor avea o agendă plină după ce acordul la care au ajuns săptămâna trecută liderii europeni s-a dovedit a nu fi de ajuns pentru a pune capăt crizei care macină continentul de mai bine de un an şi jumătate.

Jurnaliştii de la BBC încearcă să răspundă la o serie de întrebări cu privire la motivele pentru care criza din Europa nu ia sfârşit deşi s-a decis ştergerea a 100 de miliarde de euro din datoria Greciei, iar fondul de urgenţă al zonei euro, EFSF, va fi majorat, cel mai probabil până la 1.000 de miliarde de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Răspuns,
întrebări,
criza,
summit-ul G20
/actualitate/de-ce-nu-se-termina-criza-raspunsul-la-cinci-intrebari-arzatoare-inainte-de-summit-ul-g20-8929204
8929204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.