DE CE IUBESC ROMÂNIA. Românii au talent şi în străinătate. Razy "Matrix" Gogonea: “Oriunde v-aţi afla, fiţi mândri că sunteţi români”. VIDEO

Postat la 01 decembrie 2011 55 afişări

Costel Busuioc, Linda Teodosiu, Petruţa Kupper, Valentin Urse, Bogdan Ota, Razy Gogonea şi Constantin Bellu sunt câţiva dintre artiştii români care au participat la show-urile de talente din străinătate şi au cucerit publicul şi juraţi celebri. Mai mult, au spus răspicat că sunt români şi au impus ţara natală pe harta universală a talentelor.

Matrix din România: "Sunt mândru că sunt român"

Razy Gogonea este românul care i-a impresionat pe britanici cu mişcările sale de "Matrix" şi s-a clasat al patrulea în finala concursului "Britain's Got Talent".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Razy,
români,
talent
/actualitate/de-ce-iubesc-romania-romanii-au-talent-si-in-strainatate-razy-matrix-gogonea-oriunde-v-ati-afla-fiti-mandri-ca-sunteti-romani-video-9021670
9021670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.