De ce Isarescu nu pronunta cuvantul "criza"

Postat la 13 august 2011 4 afişări

Experienta anilor `70 l-a lecuit Mugur Isarescu de graba de a vorbi despre criza. "Toata lumea vorbea, in 1971, de criza dolarului. Peste zece ani, dupa atata criza a dolarului, am constatat ca dolarul devenise rege. Au trecut 40 de ani si toata lumea vorbeste despre criza in continuare. Eu, personal, ma feresc de acest cuvant sau am o mare retinere in a-l folosi", le-a explicat astazi guvernatorul BNR cursantilor Institutului Bancar Roman (IBR).

Cu toate acestea, Isarescu are si o certitudine: "ca lumea se va schimba, dar nu stim insa cum va arata". "Poate tinerii pot intui", a comentat guvernatorul, avertizandu-i pe cursantii IBR ca valoarea este criteriul de selectie la BNR.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
isarescu,
criza,
financiar,
cuvant
/actualitate/de-ce-isarescu-nu-pronunta-cuvantul-criza-8614192
8614192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.