De ce cantitati de materiale aveti nevoie pentru a construi o casa

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 iulie 2011 246 afişări

Brikston, marca de caramizi a companiei Ceramica, lanseaza programul Casa Rosie prin care ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier.

Totodata, prin acest program poate fi accesat online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control, chiar din faza de proiectare.

Calculatorul este un serviciu oferit de Brikston in premiera nationala si poate fi folosit direct chiar de catre beneficiari pe website-ul companiei. De asemenea, softul poate fi folosit si de proiectanti, distribuitori sau mesteri, cu conditia sa aiba la dispozitie proiectul pentru care intentioneaza sa faca estimarea de materiale si costuri.

"Suntem mandri sa lansam versiunea beta a calculatorului, imbunatatita pe baza reactiilor de la utilizatorii versiunii initiale. Beneficiarii apreciaza faptul ca isi pot calcula ei insisi costul caramizilor, cu exactitate, evitand o cheltuiala inutila", a declarat Iulian Mangalagiu, director general al Ceramica.

Ceramica Iasi este una dintre cele mai mari firme de pe piata materialelor pentru zidarie, acoperisuri si finisaje. Firma are peste 40 de ani de experienta si peste 200 de angajati. Actionar majoritar in cadrul Ceramica este, din iulie 2007, fondul de investitii Advent International. Compania si-a marit numarul de produse si capacitatea de fabricare a acestora, investind in cea mai moderna linie de productie a blocurilor ceramice din Europa de Est. Cel mai recent produs lansat pe piata este BRAC - un material de constructie revolutionar, care combina cele mai bune caracteristici din caramida si BCA.

Brikston este marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi si reprezinta peste 90% din cifra de afaceri a companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
materiale,
caramida,
case,
constructii
/actualitate/de-ce-cantitati-de-materiale-aveti-nevoie-pentru-a-construi-o-casa-8482995
8482995
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.