De câte ori s-a întâlnit Sorin Blejnar cu Traian Băsescu: "Pe segmentul Rompetrol, eu eram practic ministru de Finanţe"

Postat la 23 octombrie 2012 15 afişări

Fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, a declarat luni, răspunzând la o întrebare, că s-a întâlnit "de foarte puţine ori" faţă în faţă cu Traian Băsescu, şi de fiecare dată erau prezente şi alte persoane. El a povestit, la B1 TV, că prima dată s-a întâlnit cu Traian Băsescu în 2010, când erau prezenţi mai mulţi şefi de instituţii publice în cadrul unei discuţii pe marginea unei hotărâri luate de CSAT.

Întrebat de ce a discutat cu preşedintele Băsescu despre subiectul Rompetrol, aşa cum apare în stenogramele publicate recent de presă, fostul şef al Fiscului a explicat că, printr-un ordin, fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, l-a desemnat pe el, în calitate de preşedinte al ANAF, să se ocupe personal de problema datoriilor Rompetrol. "Pe segmentul Rompetrol, eu eram practic ministru al Finanţelor", a explicat Blejnar.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-cate-ori-s-a-intalnit-sorin-blejnar-cu-traian-basescu-pe-segmentul-rompetrol-eu-eram-practic-ministru-de-finante-10252011
10252011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.