David, Hidroelectrica: Avem sanse de a deveni cel mai mare pol energetic din estul Europei

Postat la 29 septembrie 2010 54 afişări

Mihai David, directorul general al Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie local, spune ca Romania are sansa de a deveni cel mai mare pol energetic din estul Europei, tinand cont de pozitia geografica dar si de resursele pe care le detine.

"Energia si agricultura sunt domeniile care ne vor aduce cresterea economica. Europa se bazeaza pe Romania in ceea ce priveste securitatea energertica, dar noi inca stam sa ne gandim ce mine trebuie sa inchidem, inca dezbatem asupra modului in care trebuie rezolvate anumite probleme", a declarat David, facand referire la multiplele tentative de a restructura Compania Nationala a Huilei, una dintre cele mai mari gauri negre din Romania.

Citeste mai multe despre sansele Romaniei de a deveni cel mai mare pol energetic din estul Europei pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hidroelectrica,
energie,
Europa,
resurse
/actualitate/david-hidroelectrica-avem-sanse-de-a-deveni-cel-mai-mare-pol-energetic-din-estul-europei-7432297
7432297
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.