Danone România l-a numit director general pe Dieter Schultz

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 aprilie 2012 38 afişări

Dieter Schulz este, începând cu 1 aprilie, noul director general al Danone în regiunea Europa Centrală şi de Sud, preluând responsabilităţile legate de toate activităţile diviziei de produse lactate proaspete a Grupului Danone în România, Bulgaria, Grecia şi ţările Adriatice.

"Cred că piaţa produselor lactate proaspete din România are un potenţial important de creştere, de care vom beneficia oferind în continuare consumatorilor noştri o gamă variată de produse de înaltă calitate, adaptate la preferinţele şi nevoile lor. Ne vom concentra şi pe continuarea programului de susţinere a fermierilor români şi a proiectelor de responsabilitate socială iniţiate de Danone România", declară Dieter Schulz, director general Danone Europa Centrală şi de Sud.

Dieter Schulz are experienţă în industria FMCG. El şi-a început cariera în 1996, la Air Liquide Paris, iar în 1998 s-a alăturat Mars Inc., unde a ocupat, timp de 9 ani, mai multe poziţii manageriale, în diferite funcţiuni şi ţări, ultima fiind cea de director general pentru regiunea Est Mediteraneană, cu sediul în Istanbul.

Dieter Schulz s-a alăturat echipei Danone în ianuarie 2007, ca director general pentru Malaezia şi Singapore, în divizia de biscuiţi. După preluarea acesteia de către Kraft Foods, şi-a continuat activitatea, în aceeaşi funcţie, în noua companie, unde a coordonat cu succes integrarea diviziei Danone, în 2008 şi, apoi, integrarea Cadbury, în 2010. În mai 2011, Dieter Schulz a revenit în grupul Danone, ca director general pentru Bulgaria şi Grecia, în divizia de produse lactate.

Danone România este lider de piaţă în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2010 o cifră de afaceri de 476 milioane lei, în creştere faţă de anul precedent. Compania are în prezent 540 de angajaţi şi un portofoliu cu 70 de referinţe de produs, principalele mărci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Bună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Danone,
Dieter Schultz,
director
/actualitate/danone-romania-l-a-numit-director-general-pe-dieter-schultz-9465888
9465888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.