Daniel Chiţoiu discută cu cei propuşi la conducerea ASF despre plafonarea salariilor acestora - surse

Postat la 24 aprilie 2013 17 afişări

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, are o întâlnire, miercuri dimineaţă, în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, cu cei propuşi pentru conducerea ASF, pentru a stabili plafonarea salariilor acestora, iar cei care nu acceptă ar urma să piardă susţinerea USL.

Daniel Chiţoiu discută cu cei propuşi la conducerea ASF despre plafonarea salariilor acestora - surse

 Surse USL au declarat pentru MEDIAFAX că premierul Victor Ponta, ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, şi Dan-Radu Ruşanu, propus pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară (ASF), au avut o discuţie pentru plafonarea salariilor celor din conducerea ASF la un nivel maxim echivalent cu cel al funcţiilor similare din BNR.

La ora transmiterii acestei ştiri, membrii propuşi pentru conducerea Autorităţii pentru Supraveghere Financiară se întâlnesc cu Daniel Chiţoiu în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, acestora fiindu-le pus în vedere că dacă nu acceptă salarizarea propusă nu vor mai fi susţinuţi în plen pentru a face parte din conducerea ASF, spun sursele citate.

Potrivit Legii de funcţionare a ASF, cei aflaţi în consiliul de conducere ar urma să stabilească în prima şedinţă de după validarea conducerii nivelul salarial pentru funcţiile ocupate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daniel-chitoiu-discuta-cu-cei-propusi-la-conducerea-asf-despre-plafonarea-salariilor-acestora-surse-10790221
10790221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.