Dana Grecu si Mircea Badea vor prezenta principalul jurnal de stiri la Antena 3

Postat la 20 iunie 2011 43 afişări

Realizatorii de televiziune Dana Grecu si Mircea Badea vor prezenta impreuna principalul jurnal de stiri al postului Antena 3, din 26 iunie, zilnic, in intervalul orar 20.00 - 20.50, informeaza un comunicat al televiziunii.

Decizia de a-i asocia pe Dana Grecu si Mircea Badea in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20.00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune si urmeaza unui lung sir de discutii la nivel strategic, transmit reprezentantii postului Antena 3.

Aceasta este pentru prima data cand Dana Grecu si Mircea Badea prezinta un jurnal de stiri.

Din 2008, Dana Grecu este, in cadrul Antena 3, moderatoarea talk show-ului "La ordinea zilei". De luni pana vineri, de la 18.45 la 20.00, alaturi de analistul politic Radu Tudor, jurnalista dezbate evenimente-cheie ale actualitatii social-politice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dana Grecu,
Mircea Badea,
Antena 3
/actualitate/dana-grecu-si-mircea-badea-vor-prezenta-principalul-jurnal-de-stiri-la-antena-3-8362915
8362915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.