Dan Voiculescu, audiat la DNA în dosarul lui Sorin Alexandrescu: Mi s-a spus că sunt complice

Postat la 29 iulie 2013 53 afişări

Dan Voiculescu a venit luni la DNA, pentru a fi audiat în dosarul de şantaj în care sunt cercetaţi, printe alţii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, şi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu. Dan Voiculescu a declarat, după audieri, că anchetatorii i-au comunicat, cu acest prilej, că este complice.

Dan Voiculescu, audiat la DNA în dosarul lui Sorin Alexandrescu: Mi s-a spus că sunt complice

 La intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fondatorul Partidului Conservator a ţinut să îi transmită un mesaj şefului statului:

"Vreau să-i transmit la modul cel mai serios lui Băsescu Traian că adversitatea noastră politică, de mare notorietate şi de ani de zile, nu trebuie să afecteze valori fundamentale ale societăţii româneşti, cum e familia şi, mai ales, cum e libertatea de exprimare, pentru care au murit oameni în decembrie. Asta e partea foarte serioasă şi dureroasă", a spus Voiculescu, căruia îi lipsea o lentilă de la ochelarii de soare.

Dan Voiculescu a venit la DNA însoţit de avocaţii Sergiu Andon şi Gheorghiţă Mateuţ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-audiat-la-dna-in-dosarul-lui-sorin-alexandrescu-mi-s-a-spus-ca-sunt-complice-11171960
11171960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.