Dan Şova, despre viitorul autostrăzilor româneşti: Suntem destul de putincioşi! Emisiunea, duminică, la "După 20 de ani"

Postat la 11 mai 2013 30 afişări

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional, Dan Şova, va vorbi duminică, la emisiunea "După 20 de ani", despre viitorul drumurilor de viteză şi despre şansele ca autostrăzile existente să fie reabilitate, iar cele în stadiul de proiect să devină realitate.

Dan Şova, despre viitorul autostrăzilor româneşti: Suntem destul de putincioşi! Emisiunea, duminică, la "După 20 de ani"

 "Suntem destul de putincioşi!", crede ministrul Şova.

El le-a furnizat interlocutorilor săi, jurnaliştii Cristian Leonte, Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc detalii despre stadiul proiectelor pentru autostrăzile Craiova-Piteşti, Comarnic-Braşov, dar şi despre centura sudică a Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
dan sova,
dupa 20 de ani,
emisiune
/actualitate/dan-sova-despre-viitorul-autostrazilor-romanesti-suntem-destul-de-putinciosi-emisiunea-duminica-la-dupa-20-de-ani-10871221
10871221
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.