Dan Diaconescu cere Tribunalului Vâlcea anularea unei părţi din datoria Oltchim

Postat la 25 septembrie 2012 15 afişări

Dan Diaconescu cere la Tribunalul Vâlcea anularea unei hotărâri AGA de la Oltchim prin care creanţele AVAS faţă de această unitate conţin dobânzi de aproximativ 130 de milioane de euro, patronul OTV motivând că statul nu poate vinde "dobânzile nedatorate".

Avocaţii lui Dan Diaconescu au introdus, în 13 septembrie, o acţiune la Tribunalul Vâlcea ce are ca obiect "acţiune în anulare a hotarârii AGA".

Dosarul are primul termen de judecată în 18 octombrie, iar prin această acţiune Dan Diaconescu urmăreşte eliminarea din creanţa AVAS în cazul Oltchim a sumei de aproximativ 130 de milioane de euro, bani ce reprezintă dobânzi la datoria combinatului faţă de AVAS.

Avocatul lui Diaconescu, Daniel Fenechiu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că prin dosarul de la Tribunalul Vâlcea se contestă propunerea de includere a dobânzilor în creanţa AVAS, pe motiv că hotărârea este nelegală, propunerea fiind făcută la mult timp după emiterea convocatorului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dan Diaconescu,
Tribunal,
Vâlcea,
Oltchim
/actualitate/dan-diaconescu-cere-tribunalului-valcea-anularea-unei-parti-din-datoria-oltchim-10118430
10118430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.