Dan Diaconescu a oferit 203 mil. lei pentru acţiunile Oltchim

Postat la 21 septembrie 2012 10 afişări

Dan Diaconescu a oferit 203 mil. lei.pentru pachetul de acţiuni Oltchim, numai pentru cumpărare individuală, a anunţat vineri şeful OPSPI, Remus Vulpescu, la deschiderea ofertelor pentru compania românească.

Oferta se referă doar la pachetul de acţiuni al Ministerului Economiei, de 54,8%, nu şi la creanţele Electrica şi AVAS, în sumă de 410 milioane euro. Totalul creanţelor asupra combinatului este de circa 700 de milioane de euro.

Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Ştefan Vuza, pentru acţiunile deţinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei. Oferta firmei Chimcomplex, a omului de afaceri Ştefan Vuza, pentru acţiunile Ministerului Economiei la Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) este de 18,8 milioane lei, iar pentru acţiuni şi creanţa Electrica este oferită suma de 221,4 milioane lei. Oferta PCC pentru acţiunile Ministerului Economiei la Oltchim Râmnicu Vâlcea (OLT) şi creanţele Electrica şi AVAS este de 13,4 milioane lei (2,9 milioane euro).

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-a-oferit-203-mil-lei-pentru-actiunile-oltchim-10107573
10107573
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.