Dâmboviţa: Poliţist rănit după ce s-a împuşcat accidental în timp ce urmărea hoţi de cablu telefonic

Postat la 17 iunie 2013 49 afişări

Un poliţist de la Poliţia Dâmboviţa a fost rănit, în noaptea de duminică spre luni, după ce, în timp ce urmărea mai multe persoane suspectate de furt de cablu telefonic, s-a dezechilibrat şi a căzut, iar arma i s-a descărcat.

Dâmboviţa: Poliţist rănit după ce s-a împuşcat accidental în timp ce urmărea hoţi de cablu telefonic

 Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, bărbatul are 31 de ani şi este agent principal, fiind ajutor de şef de post în localitatea Răzvad.

În noaptea de duminică spre luni, poliţistul, alături de doi colegi, a prins în flagrant mai multe persoane care furau cablu telefonic din zona satului Nisipuri. El i-a somat pe hoţi să se oprească, apoi a plecat în urmărirea lor, iar pe un teren denivelat agentul s-a dezechilibrat, arma descărcându-i-se accidental.

Poliţistul a sufeit plăgi împuşcate la piciorul drept şi la coapsă, el fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, de unde a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde a fost operat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dambovita-politist-ranit-dupa-ce-s-a-impuscat-accidental-in-timp-ce-urmarea-hoti-de-cablu-telefonic-10976188
10976188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.