Dacian Cioloş a câştigat turul 1 al alegerilor interne pentru preşedinţia USR PLUS

Autor: Laura Buciu Postat la 23 septembrie 2021 127 afişări

Dacian Cioloş a câştigat turul 1 al alegerilor interne pentru preşedinţia USR PLUS

Dacian Cioloş a câştigat turul 1 al alegerilor interne pentru preşedinţia USR PLUS, cu 46%. Dan Barna a obţinut 43,9 la sută din sufragii, iar Irinel Darău - puţin peste 10%.

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, a făcut publice, joi, rezultatele alegerilor interne. Din 44,114 votanţi, au votat 32.815, ceea ce reprezintă un record pentru Alianţă.

Astfel, Dacian Cioloş a fost votat de 15.111 voturi, ceea ce reprezintă 46%. Dan Barna a fost votat de 14.404 membri, ceea ce reprezintă 43,9%. Irinel Darău a obţinut 3.300 de voturi, ceea ce reprezintă 10,1%.

Procesul de vot continuă cu turul al doilea.

USR PLUS va avea, joi, o sedinţă de Birou Naţional la ora 16.00, în cadrul căreia se vor discuta detalii despre turul 2 al alegerilor interne.

Turul 2 se va încheia înainte de Congresul USR PLUS; care va avea loc peste 9 zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cioloş,
barna,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.