Dacia va investi peste 57 de milioane lei pentru productia unei noi familii de motoare

Postat la 27 decembrie 2010 15 afişări

Automobile Dacia va investi peste 57 de milioane lei pentru fabricarea unui bloc motor destinat unei noii familii de motoare, 20 de milioane lei din suma totala reprezentand fonduri nerambursabile.

"Cele 20 milioane lei reprezinta valoarea maxima posibila a fi obtinuta In cadrul operatiunii de investitii productive pentru Intreprinderile mari - Programul Operational Sectorial «Cresterea Competitivitatii Economice», cofinantat din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala", se arata Intr-un comunicat al Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Proiectul va fi implementat la uzina constructorului de la Mioveni si se va derula pe o perioada de trei ani.Reprezentantii Automobile Dacia au declarat pentru MEDIAFAX, la Inceputul lunii iulie, ca la uzina de la Mioveni va Incepe productia motoare Euro 5, destinate modelelor marcilor Dacia, Renault, Nissan si Renault Samsung, prin introducerea In fabricatie a unei noi familii de propulsoare si adaptarea uneia care se Incadreaza acum In norma de poluare Euro 4.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
productie,
motoare,
investiti
/actualitate/dacia-va-investi-peste-57-de-milioane-lei-pentru-productia-unei-noi-familii-de-motoare-7848440
7848440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.