Dacia nu are in plan productia de vehicule hibrid

Postat la 14 octombrie 2010 14 afişări

Automobile Dacia nu are in strategia sa productia de autovehicule hibrid, intrucat infrastructura nationala si interesele in domeniul petrolului nu vor permite prea curand dezvoltarea unei piete de profil, a declarat, joi, vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe.

"Sunt sceptic in ceea ce priveste viitorul vehiculelor hibrid si electrice in Romania, in primul rand avand in vedere ca pentru introducerea pe piata a unor astfel de vehicule este nevoie de o infrastructura de alimentare cel putin dubla fata de cea clasica, cu carburant", a afirmat Stroe, prezent la evenimentul aniversar - 30 ani de la infiintarea producatorului de acumulatori Rombat.

De asemenea, el a spus ca interesele in domeniul petrolului nu vor permite dezvoltarea unei piete de profil in viitorul apropiat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
hibrizi,
Dacia,
productie,
model
/actualitate/dacia-nu-are-in-plan-productia-de-vehicule-hibrid-7478329
7478329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.