Dacia: angajaţii pot opta între a primi 85% din salariu sau concediu de odihnă, în 3 şi 4 ianuarie

Postat la 20 decembrie 2012 10 afişări

Angajaţii Dacia vor putea opta, pentru 3 şi 4 ianuarie, când activitatea de producţie va fi oprită, între a primi 85% din remuneraţia aferentă celor două zile şi a intra în concediu de odihnă, plătit integral, a anunţat constructorul auto, după un protest al salariaţilor companiei.

"Pentru a nu acumula stocuri la începutul anului, în zilele de 3 şi 4 ianuarie 2013 nu se vor fabrica vehicule, iar salariaţii din sectoarele aferente activităţii de fabricaţie vehicule vor rămâne la domiciliu. Pentru a proteja veniturile angajatilor, resursele lor şi ale companiei, s-a decis ca salariaţii să aibă posibilitatea de a alege între concediu de odihnă, plătit 100%, şi plata cu 85%. Uzina Mecanică şi Direcţia Logistică au o activitate susţinută, dar persoanele din aceste sectoare care nu vor lucra în datele de 3 şi 4 ianuarie vor intra în acelaşi sistem ca şi la Uzina Vehicule", a comunicat Direcţia Comunicare Dacia.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
dacia,
angajati,
salariu,
concediu
/actualitate/dacia-angajatii-pot-opta-intre-a-primi-85-din-salariu-sau-concediu-de-odihna-in-3-si-4-ianuarie-10404123
10404123
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.