Dacia a crescut în Franţa cu 21% în T1. În România vânzările scad

Autor: Bogdan Alecu Postat la 03 aprilie 2013 14 afişări

Înmatriculările Dacia pe piaţa franceză au crescut cu 21% în primele trei luni ale acestui an faţă de perioada similară a anului trecut la 23.500 de autovehicule, potrivit datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA), în condiţiile în care piaţa franceză s-a contractat cu 14% în acelaşi interval.

Dacia a crescut în Franţa cu 21% în T1. În România vânzările scad

Înmatriculările Dacia pe piaţa franceză au crescut cu 21% în primele trei luni ale acestui an faţă de perioada similară a anului trecut la 23.500 de autovehicule, potrivit datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA), în condiţiile în care piaţa franceză s-a contractat cu 14% în acelaşi interval. Cea mai mare creştere a Dacia s-a înregistrat pe segmentul de autoturisme, de 24% la aproape 22.600 de unităţi. Dacia a fost în primul trimestru singurul brand deţinut de un constructor francez care a înregistrat o creştere a vânzărilor pe piaţa din Hexagon. În România, vânzările Dacia au scăzut cu 5% în primele două luni.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
Franţa,
România,
vânzări
/actualitate/dacia-a-crescut-in-franta-cu-21-in-t1-in-romania-vanzarile-scad-10710549
10710549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.