Cuvântul "Ferrari" nu mai apare la căutarea pe Internet în China

Postat la 21 martie 2012 16 afişări

Motoarele de căutare pe Internet din China nu mai furnizează niciun rezultat la interogarea cuvântului "Ferrari", după ce mai multe publicaţii online au relatat informaţii despre un accident în care a fost implicat fiul unui important lider politic local, despre care se presupune că era la volanul unei astfel de maşini, scrie Business Insider.

Un Ferrari 458 Italia Spyder de culoare neagră a fost implicat duminică într-un accident rutier în districtul Haidian, din China. Trei persoane, un tânăr şi două femei, ocupau autoturismul de doar două locuri. Mai multe publicaţii online coroborează informaţia potrivit căreia erau trei persoane într-o maşină de două locuri. Maşina s-a izbit în două rânduri de parapetul unui pod. Tânărul a murit pe loc iar cele două femei au fost spitalizate cu răni grave.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
china,
ferrari,
publicatii online
/actualitate/cuvantul-ferrari-nu-mai-apare-la-cautarea-pe-internet-in-china-9422283
9422283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.