Cutremurul din China: Patru persoane au murit şi peste 100 au fost rănite

Postat la 25 iunie 2012 5 afişări

Cutremurul produs duminică dimineaţa într-o regiune muntoasă din sud-vestul Chinei a provocat moartea a cel puţin patru persoane şi rănirea altor 100, potrivit agenţiei oficiale, China Nouă.

trivit institutului american de geologie (USGS), care a evaluat la 5,5 grade magnitudinea cutremurului, acesta s-a produs la frontiera dintre provinciile Sichuan şi Yunnan, în jurul orei locale 04.00 (11.00 ora României), la o adâncime de numai 9,3 kilometri. Magnitudinea cutremurului a fost evaluată la 5,7 de autorităţile chineze. Cutremurul a fost urmat de o replică cu magnitudinea de 3,3 grade, potrivit serviciilor de seismologie chineze. Cutremurul a provocat distrugerea mai multor locuinţe şi întreruprea comunicaţiilor în mai multe zone din localitatea Ninglang, în provincia Yunnan, precizează China Nouă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
cutremur,
victime
/actualitate/cutremurul-din-china-patru-persoane-au-murit-si-peste-100-au-fost-ranite-9779443
9779443
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.