CUTREMUR cu magnitudinea de 7,3 în nord-estul Japoniei. A fost emisă ALERTĂ DE TSUNAMI

Postat la 07 decembrie 2012 9 afişări

Un cutremur violent cu magnitudinea de 7,3, resimţit până la Tokyo, a avut loc vineri în largul nord-estului Japoniei, iar o alertă de tsunami a fost lansată imediat, a anunţat Agenţia japoneză de meteorologie.

Cutremurul, resimţit puternic şi la Tokyo, s-a produs la ora locală 17.18 (10.18, ora României) în largul coastelor de nord-est, cu un hipocentru estimat la o adâncime de aproximativ zece kilometri, a precizat Agenţia meteo.

O alertă de tsunami a fost emisă pentru nord-estul Japoniei, în acelaşi loc care a fost devastat de cutremurul şi tsunami-ul din martie 2011, informează Sky News.

Cutremurul nu a declanşat o măsură similară pentru restul Pacificului, a anunţat Centrul pentru alertă de tsunami în Pacific.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutrmur,
tsunami,
Japonia
/actualitate/cutremur-cu-magnitudinea-de-7-3-in-nord-estul-japoniei-a-fost-emisa-alerta-de-tsunami-10376414
10376414
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.