Curtea Constituţională a reluat şedinţa pe tema rezultatului referendumului

Postat la 02 august 2012 9 afişări

Curtea Constituţională a reluat, joi dimineaţă, şedinţa pe tema rezultatului referendumului de demitere a preşedintelui suspendat, Traian Băsescu. Curtea Constituţională a amânat, miercuri seară, dezbaterile legate de rezultatul referendumului pentru joi, la ora 09.00, şi a solicitat informaţii MAI şi INS.

"Plenul Curţii Constituţionale, în temeiul art. 77 din legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, a solicitat informaţii necesare soluţionării contestaţiilor de la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi de Institutul Naţional de Statistică. Până la momentul închiderii şedinţei, Ministerul Administraţiei şi Internelor nu a răspuns solicitării Curţii", informa CC. De asemenea, CC menţiona că joi vor fi reluate, începând cu ora 09.00, "dezbaterile referitoare la contestaţii şi confirmarea rezultatelor referendumului".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
rezultate,
referendum,
ccr
/actualitate/curtea-constitutionala-a-reluat-sedinta-pe-tema-rezultatului-referendumului-9916129
9916129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.