Cursul se îndreaptă spre maximul istoric

Postat la 03 august 2012 9 afişări

Leul a început să se deprecieze încă de la deschiderea sesiunii, iar cotaţiile au depăşit 4,64 lei/euro, după ce Curtea Constituţională a anunţat joi că amână până în 12 septembrie adoptarea deciziei privind referendumul, cotaţiile îndreptându-se astfel spre maximul istoric, de 4,65 lei/euro.

În debut, euro era cotat în jur de 4,62 lei/euro, sub cotaţiile de joi seară, când schimburile se perfectau în jurul nivelului de 4,63 lei/euro. În prima oră de transfer cursul a urcat treptat până la 4,6400 - 4,6430 lei/euro, iar dealerii spun că banca centrală este prezentă în piaţă pentru a tempera deprecierea. "Volume transferate au început să crească, iar presiunea pe leul va continua", a spus dealerul unei bănci.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
curs,
maxim istoric,
depreciere
/actualitate/cursul-se-indreapta-spre-maximul-istoric-9918454
9918454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.