Cumpăratorii de apartamente şi-au dorit o locuinţă de 55 mp, dar au achiziţionat una de 48 mp

Postat la 17 aprilie 2012 15 afişări

Cei mai mulţi dintre românii care au intenţionat să achiziţioneze un apartament anul trecut au dorit unul de două camere, cu suprafaţa utilă de 55 metră pătraţi, însă au cumpărat un apartament cu o suprafaţa medie de 48 de metri pătraţi, potrivit unei analize a Băncii Comerciale Române (BCR).

"Diferenţa poate fi argumentată prin adaptarea intenţiilor clientului la oferta de locuinţe existentă în piaţă şi eventualele limitări în bugetul de achiziţie", se arată într-un comunicat al băncii transmis marţi MEDIAFAX.

Anul trecut, cele mai multe achiziţii de locuinţă cu finanţare BCR au fost în Bucureşti (33,2%). Lunile în care au fost finalizate cele mai multe achiziţii au fost august şi septembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cumpăratori,
apartamente,
locuinţă,
achiziţie
/actualitate/cumparatorii-de-apartamente-si-au-dorit-o-locuinta-de-55-mp-dar-au-achizitionat-una-de-48-mp-9533457
9533457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.