Cum va fi vremea până pe 17 februarie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a ţării

Postat la 04 februarie 2013 20 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 4 - 17 februarie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

BANAT

Vremea se va încălzi în primele două zile, apoi temperaturile vor scădea până la medii în jur de 3 grade, în perioada 8 - 12 februarie. Din 13 februarie valorile temice vor mai creşte uşor până la medii de 5...6 grade spre sfârşitul intervalului. Temperaturile minime vor fi negative, exceptand nopţile din 6 şi 7 februarie când minimele se vor situa în jurul valorii de 0 grade Celsius.

Începând din 6 februarie, temporar vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie (6-7 februarie), predominant ninsori între 8 şi 11 februarie şi mixte din 12 februarie până la sfârşitul intrevalului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
regiune,
meteo
/actualitate/cum-va-fi-vremea-pana-pe-17-februarie-prognoza-meteo-pentru-fiecare-regiune-a-tarii-10542023
10542023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.