Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Postat la 07 decembrie 2011 5 afişări

Joi, cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitaţii mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare local în nordul şi în centrul ţării şi predominant sub formă de ploaie pe arii mai restrânse în restul teritoriului. La munte temporar va ninge. Vor fi condiţii de polei. Vântul va fi moderat, cu intensificări locale, iar în zona montană înaltă va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -7 şi 2 grade. La Bucureşti cerul va fi temporar noros, iar ziua vor mai fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -3...-1 grad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
romania,
temperaturi,
precipitatii
/actualitate/cum-va-fi-vremea-joi-si-vineri-in-tara-si-in-bucuresti-9037111
9037111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.