Cum va fi vremea de Paşte

Postat la 13 aprilie 2012 47 afişări

Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru intervalul 14 aprilie ora 09:00 - 15 aprilie ora 21:00, când se vor produce averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în toate regiunile ţării.

Vremea va fi instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice, pe arii extinse în Banat, Oltenia, Muntenia şi Moldova, unde cantităţile de apă vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp, mai ales în zonele deluroase şi montane din aceste regiuni. Vor fi condiţii de grindină. În nord-vestul şi centrul ţării doar local vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va avea intensificări îndeosebi în jumătatea de est a teritoriului, cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 şi 12 grade.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
paste,
vant,
interval
/actualitate/cum-va-fi-vremea-de-paste-9521607
9521607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.