Cum si-au revendicat parlamentarii victoria lui Lucian Bute

Postat la 19 octombrie 2010 16 afişări

Ignorat de televiziunile autohtone, care nu au transmis meciul prin care si-a pastrat pentru a sasea oara titlul de campion mondial, pugilistul Lucian Bute a fost "valorificat" de catre parlamentari prin disputarea politica a campionului roman.

Confruntarea parlamentara s-a petrecut luni dupa-amiaza in plenul Camerei Deputatilor, unde, de la tribuna, democrat-liberalii l-au revendicat pe Bute, catalogandu-l drept "pedelist", in timp ce penelistii au ridicat pretentii asupra comunei sale natale, data drept "liberala", relateaza "Gandul".Totul a pornit de la deputatul PSD Ioan Damian, care le-a amintit colegilor din Parlament despre cel de-al 27-lea meci castigat de Lucian Bute ca boxer profesionist, criticand totodata impasibilitatea postului public de televiziune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lucian Bute,
televiziuni,
parlamentari
/actualitate/cum-si-au-revendicat-parlamentarii-victoria-lui-lucian-bute-7498674
7498674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.