Cum se păstrează alimentele în zilele caniculare. SFATURILE specialiştilor

Postat la 27 iunie 2013 50 afişări

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) recomandă populaţiei ca, pentru a evita toxiinfecţiile alimentare în perioadele caniculare, să acorde o mai mare atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele şi locurilor de unde le cumpără.

Cum se păstrează alimentele în zilele caniculare. SFATURILE specialiştilor

 "În sezonul cald creşte riscul alterării alimentelor şi, implicit, al apariţiei de toxiinfecţii alimentare şi, de aceea, este bine ca cetăţenii să respecte câteva măsuri simple, dar foarte eficiente. În acest sens, oamenii trebuie să acorde o mai mare atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele şi a locurilor de unde acestea sunt cumpărate", arată un comunicat al instituţiei, remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Astfel, produsele alimentare trebuie cumpărate numai din locuri sau spaţii înregistrate sau autorizate sanitar veterinar, pentru a avea garanţia unor produse sigure, care sunt controlate şi depozitate în condiţii corespunzătoare de temperatură şi igienă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-se-pastreaza-alimentele-in-zilele-caniculare-sfaturile-specialistilor-11035584
11035584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.