Cum sa-ti folosesti cardul in concediu. Ponturi pentru platile in strainatate

Postat la 29 iulie 2010 45 afişări

Filiale bancare speciale pe durata verii in Turcia, POS ascunse sub tejghea in Italia si verificarea varstei posesorului de card atunci cand cumpara tigari in Austria. Fiecare tara are particularitatile ei in privinta platilor cu cardul.

Utilizarea cardului este recomandata atunci cand plecam in vacanta, insa trebuie sa tinem cont ca fiecare tara are particularitatile ei. Un studiu realizat de MasterCard Europe in cinci tari europene, destinatii favorite pentru vacantele romanilor, prezinta elementele la care trebuie sa fim atenti.

In Turcia, bancile deschid filiale speciale pe timpul verii si instaleaza ATM temporare in destinatiile de vacanta, asa ca nu veti avea nevoie de numerar daca aveti card. In restaurantele din marile orase si in zonele turistice, sunt prezente POS mobile, care sunt aduse direct la masa clientului pentru a plati.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
card,
plati,
strainatate,
concediu
/actualitate/cum-sa-ti-folosesti-cardul-in-concediu-ponturi-pentru-platile-in-strainatate-6742420
6742420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.