Cum sa petreci 1 mai in Bucuresti

Postat la 01 mai 2010 76 afişări

Majoritatea celor care mergeau in Vama Veche de 1 Mai n-o mai fac pentru ca Vama s-a "civilizat" prea tare, cu hotelurile sale de 4 stele si drumurile asfaltate. Asadar pentru cei care s-au decis sa petreaca 1 Mai muncitoresc in Bucuresti, Dupa Afaceri a intocmit un scurt program de entertainment.

Sambata, "dimineata pe racoare" cum ar spune cei de la Zdob si Zdub, presupunand ca nu ati petrecut cu o seara inainte si ca vremea e acceptabila, recomandam o plimbare turistica prin Capitala, cu cafeaua cu lapte intr-o mana si aparatul de fotografiat in cealalta. Prima oprire ar putea fi la Palatul Sutu, la Universitate, unde de la ora 10.00 are loc targul de obiecte artizanale ILoveHandmade. De obicei la targurile de acest gen se prezinta cu mic cu mare designeri de accesorii, vanzatori de carti vechi si artisti de tot felul, intr-o atmosfera cu muzica buna si lume colorata.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
1 mai,
petrecere,
Bucuresti
/actualitate/cum-sa-petreci-1-mai-in-bucuresti-6079512
6079512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.