Cum sa castigi bani de pe urma declaratiei de venit

Postat la 24 martie 2010 8 afişări

Din cei 875.000 de romani care si-au depus declaratia de impozit anul trecut, peste 170.000 s-au trezit in situatia inedita de a fi cautati de Fisc pentru a primi datoria pe care statul o avea la ei.

Depunerea declaratiei de venit global nu inseamna numai evitarea amenzii, ci si posibilitatea de a primi bani de la Fisc si nu de a da.

Din datele obtiunute de Gandul, anul trecut, aproape 20% dintre persoanele fizice care si-au depus declaratia de venit global au primit bani de la Fisc. In total este vorba despre peste 142 de milioane de lei (34 de milioane euro), adica circa 830 de lei primiti, in medie, de fiecare persoana care, dupa ce si-a depus declaratia aferenta veniturilor obtinute in 2008, a fost anuntata ca are de incasat bani, conform datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), obtinute la solicitarea Gandul.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
bani,
declaratie,
venit,
impozit,
datorii
/actualitate/cum-sa-castigi-bani-de-pe-urma-declaratiei-de-venit-5772317
5772317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.