Cum s-au cheltuit degeaba 18 milioane de lei cu evaluarea universitatilor

Postat la 07 ianuarie 2011 9 afişări

In plina criza de resurse financiare, cu un buget pentru invatamant mai mic decat executia financiara din anul trecut, Ministerul Educatiei pregateste cheltuirea a peste 4 milioane de euro pentru evaluarea universitatilor, proces ce a fost facut deja de agentia pe care o are in subordine.

Dupa patru ani in care statul roman a pompat peste 18 milioane de lei pentru evaluarea institutionala a universitatilor prin Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS), ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, arunca la cos rezultatele respectivei institutii, apeland la agentiile din strainatate. Masura a fost inclusa in noua lege a Educatiei si a fost anuntata chiar de catre seful statului, in ziua promulgarii actului normativ.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
evaluare,
universitati,
cheltuieli,
Funeriu
/actualitate/cum-s-au-cheltuit-degeaba-18-milioane-de-lei-cu-evaluarea-universitatilor-7869417
7869417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.