Cum s-au certat liderii coalitiei de guvernare cu reprezentantii FMI. Rezumatul unor discutii aprinse

Postat la 27 octombrie 2010 8 afişări

Fiasco la intalnirea dintre liderii coalitiei de guvernamant si reprezentantii FMI, veniti sa ia pulsul economiei romanesti si sa bata palma pe un viitor acord. Politicienii romani s-au lovit de inflexibilitatea oficialilor FMI, fapt ce a condus la o iritare colectiva.

"Am avut senzatia ca discut cu peretele acesta din fata. Indiferent de ce spuneam. Da, dadeau din cap afirmativ in timp ce vorbeam, dupa care isi spuneau poezia. Si este ingrozitor sa ai senzatia ca tu comunici cu cineva care intelege ce-i spui, dupa care el spune acelasi lucru", a povestit liderul minoritatilor nationale din Parlament, Varujan Pambuccian.

Reprezentantii coalitiei au propus cresterea salariului minim de la 600 la 700 de lei, scaderea contributiilor sociale de la 44% la 41% si scaderea cotei unice de la 16% la 12%.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finante,
FMI,
negocieri,
credit,
cota unica,
CAS,
salariu
/actualitate/cum-s-au-certat-liderii-coalitiei-de-guvernare-cu-reprezentantii-fmi-rezumatul-unor-discutii-aprinse-7578798
7578798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.