Cum s-ar putea transforma logo-ul Apple după moartea lui Steve Jobs

Postat la 08 octombrie 2011 22 afişări

Produsele Apple au depăşit graniţa unor gadgeturi şi sunt îmbinarea perfectă dintre design şi electronice. Însă puţini ştiu că logo-ul companiei nu a fost întotdeauna atât de sofisticat şi, la început, era reprezentant de o imagine a lui Isaac Newton stând sub un copac.

Primul logo Apple este greu de uitat. Nu pentru că este unul extrem de ingenios, ci pentru este întruchiparea perfectă a unor tineri pasionaţi de tehnologie. Logo-ul din 1976 îl înfăţişa pe Isaac Newton stând sub un copac cu un măr atent aşezat deasupra capului său.

Acesta a fost creat de co-fondatorul companiei Ronald Wayne care a renunţat la 10% din acţiunile sale în cadrul companiei pentru 800 de dolari şi la dreptul de a cere alte avantaje în viitor pentru alţi 1.500 de dolari, potrivit minyanville.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
logo,
Apple,
Steve Jobs
/actualitate/cum-s-ar-putea-transforma-logo-ul-apple-dupa-moartea-lui-steve-jobs-8848170
8848170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.