Cum poţi cumpăra acţiuni la Facebook de pe bursa de la Bucureşti.

Postat la 12 decembrie 2011 53 afişări

Orice român va putea cumpăra, de anul viitor, acţiuni la Facebook, prin intermediul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). În aprilie anul viitor, cea mai mare reţea de socializare ar putea lansa una dintre cele mai mari oferte publice iniţiale (IPO) de acţiuni în vederea listării pe Wall Street, în valoare de 10 miliarde de dolari.

Un stoc de acţiuni Facebook urmează să fie adus de o societate de brokeraj din România pentru a fi tranzacţionat pe sistemul alternativ de tranzacţionare ATS de la BVB. Daily Mail a scris recent că listarea Facebook pe bursa din America va face cel puţin 1.000 de milionari în dolari, aceştia fiind actualii acţionari ai reţelei de socializare.

Pentru a cumpăra acţiuni Facebook la bursa de la Bucureşti, un român trebuie să apeleze la o societate de brokeraj - societate de servicii de investiţii financiare (SSIF) -, unde trebuie să îşi deschidă un cont, dacă nu are, la fel ca pentru achiziţia oricărui alt titlu aparţinând companiilor deja listate la BVB.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
bursa,
Wall Street
/actualitate/cum-poti-cumpara-actiuni-la-facebook-de-pe-bursa-de-la-bucuresti-9052869
9052869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.