Cum le raspunde Kelemen Hunor studenţilor care critica decizia de eliminare a gratuităţii pe tren

Postat la 11 februarie 2021 138 afişări

Cum le raspunde Kelemen Hunor studenţilor care critica decizia de eliminare a gratuităţii pe tren

Vicepremierul Kelemen Hunor declară că decizia de eliminare a gratuităţii pe tren pentru studenţi nu a fost încă luată şi că discuţiile continuă la ministerele de resort.

Kelemen Hunor răspunde la RFI criticilor studenţilor, în legătură cu eliminarea gratuităţii la călătoriile cu trenul: „Nu am încălcat o promisiune. În continuare, există o discuţie la nivelul Ministerului Transporturilor şi la Educaţie. Ordonanţa de Urgenţă nu a fost adoptată ieri, a fost în prima lectură şi mai este loc de discuţii, în continuare".

„Sper că vom putea susţine călătoriile pentru studenţi şi vom găsi banii, pentru că aici nu am văzut că ar fi vorba despre sume uriaşe, pentru a asigura studenţilor să meargă de la domiciliul lor până la facultate, până la destinaţie şi înapoi, în aşa fel încât să nu îngrădim în nici un fel transportul. Deci a fost o primă lectură, la ministerele de resort se continuă discuţia", spune vicepremierul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
critici,
decizie,
eliminare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.