Cum l-a umilit functionara de la ghiseu pe Mugur Isarescu

Postat la 05 martie 2010 46 afişări

De ce romanii ii urasc pe functionarii publici: pentru ca sentimentul e reciproc. Gandul va prezinta ultima experienta in economia reala a guvernatorului BNR, dar si extrase din uluitorul raport semestrial al Autoritatii Nationale a Functionarilor Publici.

Cetateanul Isarescu este un mic om de afaceri, are probleme cand merge sa-si plateasca taxele si isi face griji in privinta pensiei. In rolul de "simplu cetatean", guvernatorul BNR are experiente traumatizante. Acum o saptamana, aflat intr-o vizita la Craiova, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit cu oamenii de afaceri locali, carora le-a povestit cum s-a deghizat "precum Cuza" si a fost umilit la ghisee de functionare.

"Le-am intrebat: ce faceti acolo? Si mi-au raspuns: Da' ce te intereseaza pe dumneata? Uite ca ma intereseaza!" a povestit guvernatorul. Isarescu s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca un producator de vin trebuie declare cantitatea de vin produsa pe soiuri. "La ce le-o trebui nu stiu. Ca si cum, daca se introduce acciza, va fi una diferita pe soiuri de vin. Daca asta nu e birocratie, nu stiu cum sa o numesc". Isarescu este un producator de vinuri recunoscut in bransa, iar vinurile sale produse la Dragasani, din soiul Cramposie, sunt cerute de restaurantele scumpe.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Isarescu,
functionari,
experienta,
economie,
BNR,
raport,
ANFP
/actualitate/cum-l-a-umilit-functionara-de-la-ghiseu-pe-mugur-isarescu-5715785
5715785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.