Cum îşi trăiesc viaţa prinţesele moderne

Postat la 04 septembrie 2016 604 afişări

Cum îşi trăiesc viaţa prinţesele moderne

Nu sunt personaje din basme, ci doar fete moderne şi simple care îşi trăiesc viaţa ca oricare altă persoană, râd şi iubesc. Singura diferenţă pe care o prezintă stă într-o moştenire şi un număr mult mai mare de invitaţii la baluri. Faceţi cunoştinţă cu prinţesele moderne şi modul în care-şi trăiesc viaţa.

Prinţesa Alexandra de Luxemburg. Singura fiică, în vârstă de 24 de ani, a Ducelui Henri şi a Ducesei Maria Teresa, iubeşte sportul, vorbeşte cinci limbi şi participă la turneele de la Wimbledon. Numele său complet este Alexandra Josephine Teresa Charlotte Marie Wilhelmine, şi este cel mai lung nume al tuturor prinţeselor europene.

Lady Amelia Windsor, Regatul Unit. Are doar 20 de ani şi este stră-stră-nepoata Regelui George al V-lea şi cea mai mică fiică a lui  George Windsor. Pe viitor, tânăra domnişoară plănuieşte să devină jurnalistă şi, tocmai de aceea,  se dedică foarte mult studiilor. Însă, asta nu o împiedică să meargă la baluri şi evenimente sociale. Lady Windsor a devenit prima persoană cu sânge regal care a apărut pe coperta revistei Tatler. Adevărata sa pasiune este moda şi a avut chiar şi un internship la Casa de modă Chanel.

Prinţesa Luisa Maria, Belgia. Fiica Prinţesei Astrid, din Belgia şi a Ducelui Lorenz, în vârstă de 21 de ani, îşi primeşte educaţia în prezent în Regatul Unit.

Prinţesa Iman, Iordania. Prinţesa Iman bint Abdullah este cea mai mare fiică a Regelui Absullah al II-lea şi a Reginei Rania din Iordania. Are 20 de ani şi, în prezent, studiază la Universitatea  Georgetown, Washington din Statele Unite. Educaţia sa strictă nu îi permite să apară prea des în public însă, de foarte multe ori, o acompaniază pe mama sa la evenimentele de caritate.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
viata,
belgia,
crestere,
fiica,
diferenta,
fete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.