LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Cum face o afacere românească de familie afaceri de 40 de milioane de euro

Postat la 22 martie 2018 251 afişări

Cum face o afacere românească de familie afaceri de 40 de milioane de euro

Companiile IRUM şi Maviprod, cu activităţi în producţia de utilaje agricole şi forestiere şi comercializarea pieselor de schimb, controlate de familia Oltean din Reghin, au ajuns anul trecut la un business cumulat de 40 mil. euro, mai mult cu 33% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

 

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM a încheiat anul 2016 cu afaceri totale de peste 72 milioane de lei (16 mil. euro), un profit net de 9,7 mi­lioane de lei (circa 2,2 mil. euro) şi cu un nu­măr mediu de 406 an­gajaţi, potrivit mfi­nanţe.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.