Cum explica statul noile taxe: afecteaza mai ales persoanele fizice si salveaza 10.000 de bugetari

Postat la 27 mai 2010 53 afişări

Vor creste impozitele pe locuinte, se vor impozita toate tichetele, programatorii raman fara facilitati fiscale la salariu iar angajatii platiti pe drepturi de autor vor trebui sa duca la Fisc bani de acasa. Statul spera sa obtina astfel 200 de milioane de euro.

In scurt timp, romanii vor plati impozite pe dobanzile obtinute din depozitele bancare, pe tichetele de masa, cresa sau vacanta, pe salariile compensatorii primite iar programatorii nu vor mai avea nicio facilitate fiscala cand vine vorba despre impozitarea salariilor. Masurile sunt cuprinse in proiectul de modificare a Codului Fiscal propus de Finante, obtinut de Gandul, proiect care se afla acum pe masa Guvernului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
taxe,
impozite,
bugetari,
Fisc
/actualitate/cum-explica-statul-noile-taxe-afecteaza-mai-ales-persoanele-fizice-si-salveaza-10-000-de-bugetari-6182252
6182252
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.