Cum au ramas blocati 16.000 de turisti britanici in Turcia si Grecia

Postat la 18 iulie 2010 8 afişări

Aproximativ 16.000 de turisti britanici au ramas blocati in Turcia si Grecia dupa ce tour-operatorul Goldtrail a intrat in faliment, a anuntat Autoritatea pentru Aviatie Civila (CAA), citata de BBC News Online.

O cursa aeriana catre Turcia a fost programata sambata seara de pe aeroportul international din Belfast. CAA sustine ca zborurile dinspre Turcia vor opera normal, dar turistii din Grecia sunt avertizati sa se astepte la schimbari. Cei din Grecia sunt sfatuiti sa verifice cu reprezentantii la aeroporturile locale.

Aproximativ 50.000 de turisti care au cumparat bilete de avion pentru vacanta de vara vor fi afectati de falimentul companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-au-ramas-blocati-16-000-de-turisti-britanici-in-turcia-si-grecia-6599160
6599160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.