Cum arată sediul Google din Dublin, oaza fiscală a miliardarilor americani . Galerie Foto

Autor: Ştefan Stan Postat la 24 iunie 2013 116 afişări

Google este o companie cunoscută deja pentru non-conformism şi inovaţie, manifestate şi în modul în care îşi organizează birourile. Sediul Google din Dublin, Irlanda

Cum arată sediul Google din Dublin, oaza fiscală a miliardarilor americani . Galerie Foto

Google este o companie cunoscută deja pentru non-conformism şi inovaţie, manifestate şi în modul în care îşi organizează birourile. Sediul Google din Dublin, Irlanda, arată total diferit faţă de un sediu tradiţional de companie multinaţională, angajaţii de la departamentele de vânzări, marketing şi finanţe având ocazia să lucreze într-un mediu inedit, scrie Business Insider.  

Interioarele celor patru clădiri care alcătuiesc sediul Google au fost proiectate de arhitectul elveţian Camenzind Evolution. Cea mai înaltă din cele patru clădiri măsoară cât un bloc cu 14 etaje.

Spaţiul de birouri conţine 5 restaurante, 42 de bucătării, camere de jocuri şi peste 400 de camere de şedinţe.

Dublinul este folosit de gigantul Google pentru a factura pentru toată Europa şi beneficiază de facilităţi fiscale extraordinare date de guvernul Irlandez.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
sediu,
irlanda,
birouri
/actualitate/cum-arata-sediul-google-din-dublin-oaza-fiscala-a-miliardarilor-americani-galerie-foto-11012280
11012280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.