Cum arată prima gheată de fotbal cu ”creier”

Autor: Ana Raduta Postat la 10 februarie 2012 23 afişări

Adidas a adus în România prima gheată inteligentă de fotbal din lume, adizero f50.

Gheata adizero f50 prezintă o cavitate în talpă pentru senzorul de viteză miCoach Speed Sensor. Aceasta captează mişcările la 360° şi măsoară indicatorii cheie în performanţă, inclusiv viteza, viteza medie (înregistrată în fiecare secundă), viteza maximă (înregistrată la fiecare cinci secunde), numărul de sprinturi, distanţa, distanţa la cele mai mari niveluri de intensitate şi de timp şi numărul de pasi. Până la şapte ore de informaţii din timpul jocului sau antrenamentului sunt stocate în memoria internă şi pot fi apoi transmise wireless către tableta, PC-ul sau MAC-ul utilizatorului.

"Lucrăm la dezvoltarea unei ghete inteligente de ceva timp şi ceea ce am produs va revoluţiona industria fotbalului. Ce este unic la aceasta gheată este faptul că, pentru prima dată, le va permite utilizatorilor să se compare cu unii dintre cei mai buni jucători din lume'', spune vicepreşedinte adidas Global Fotbal, Markus Baumann.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gheată,
fotbal,
Adidas
/actualitate/cum-arata-prima-gheata-de-fotbal-cu-creier-9224495
9224495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.