Cum a reacţionat o vânzătoare din Grecia, după ce a văzut că în magazinul ei au intrat doi români: „Aţi venit să…”

Postat la 19 iunie 2022 3201 afişări

Cum a reacţionat o vânzătoare din Grecia, după ce a văzut că în magazinul ei au intrat doi români: „Aţi venit să…”

O româncă a povestit, pe un forum dedicat turiştilor din ţara noastră care merg în Grecica, ce s-a întâmplat când a intrat într-un magazin. „Am avut cel mai plăcut sentiment de recunoştinţă din partea Elenă”, a fost concluzia acesteia.

„Aseară (marţi, 24 iunie-n.r.), după balaceală, am intrat într-un market pentru cumpărături. Am ajuns la casă şi ca de obicei schimbi o vorbă şi încerci să spui şi tu puţinele cuvinte care le mai ştii în Greacă. M-a întrebat vânzătoarea, care era şi proprietara magazinului şi a tavernei Zorba, de lângă magazin, de unde suntem. Am spus că din România.

Femeia s-a întors spre un altul, şi a spus ceva în Greacă, apoi sa întors spre noi şi a spus: «Voi sunteţi fraţii noştri, aţi venit să stingeţi incendiul în Grecia», şi mi-a mulţumit zâmbitor. În acel moment am fost mândră de Ţara mea şi am spus în gând: Deci suntem văzuţi şi altfel. Am plecat mândră de acolo”, a scris Margareta P., pe pagina de Facebook care găzduieşte forumul respectiv.

Sute de pompieri români au ajutat, anul trecut, la stingerea incendiilor din Grecia

Sute de pompierii români au fost trimişi anul trecut, în luna august, să lupte cu incendiile devastatoare din Grecia provocate de caniculă. Iniţial, au ajuns 108 pompieri şi 22 autospeciale.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
intrare,
magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.