Cum să profiţi de pandemie pentru a aduce venituri suplimentare în business: Un lanţ de retail şi-a transformat parcările în cinematograf

Autor: Andra Stroe Postat la 04 iulie 2020 227 afişări

Cum să profiţi de pandemie pentru a aduce venituri suplimentare în business: Un lanţ de retail şi-a transformat parcările în cinematograf

Două dintre cele mai cunoscute simboluri americane se reunesc în această vară: cinematografele drive-in şi Walmart-ul. Începând cu luna august, retailerul transformă 160 dintre parcările sale din SUA în săli de cinema drive-in, scrie CNN.

Pe măsură ce pandemia continuă, cinematografele drive-s-au transformat într-o alternativă a cinematografelor tradiţionale care rămân închise în mare parte a ţării. Walmart (WMT) a încheiat un parteneriat cu Tribeca Enterprises, compania media susţinută de Robert De Niro, pentru a programa filmele. Locaţiile şi titlurile filmelor nu au fost încă anunţate, dar vor fi dezvăluite ulterior pe un site web special. Evenimentul va avea loc în octombrie şi va include peste 300 de spectacole.

„Aceste seri de familie vor include filme de succes, apariţii speciale ale producătorilor de film şi ale celebrităţilor şi gustări livrate chiar la vehiculele clienţilor", au spus reprezentanţii Walmart într-un comunicat de presă. Compania va folosi magazinele fizice din apropiere pentru a permite oamenilor să îşi cumpere snaksuri şi mâncare din unitatea aflată în vecinătate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinematografe,
filme,
americane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.