Cum a economisit noul director al Tarom 1 milion de dolari pe an

Autor: Mirabela Tiron Postat la 11 martie 2013 23 afişări

Christian Heinzmann, CEO-ul privat al companiei aeriene de stat Tarom, a renegociat în primele două luni ale anului 12 contracte cu diverşi furnizori ai companiei, obţinând la fiecare contract discount-uri de 5% până la 10%, potrivit oficialilor comapniei.

Christian Heinzmann, CEO-ul privat al companiei aeriene de stat Tarom, a renegociat în primele două luni ale anului 12 contracte cu diverşi furnizori ai companiei, obţinând la fiecare contract discount-uri de 5% până la 10%, potrivit oficialilor comapniei. "Le mulţumim foarte mult partenerilor noştri pentru disponibilitatea de renegociere, deschiderea şi spiritul lor de colaborare fiind un real sprijin pentru noi în efortul nostru de reducere a costurilor şi de redresare a companiei. Vom continua discuţiile cu toţi furnizorii noştri şi sperăm că toţi vor înţelege situaţia în care ne aflăm şi ne vor acorda sprijinul necesar", a declarat Christian Heinzmann, director general al Tarom. Numele companiilor cu care s-au renegociat contractele nu a fost făcut public. Oficialii Tarom au transmis că prin renegocierea celor 12 contracte au fost economisite costuri de peste un milion de dolari anual şi că în total se vor renegocia 40 de contracte,

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tarom,
furnizori,
contracte,
/actualitate/cum-a-economisit-noul-director-al-tarom-1-milion-de-dolari-pe-an-10661031
10661031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.