Cum a ajuns un "baiat" care cauta fete pe internet sa castige 41 mld $.

Postat la 17 decembrie 2010 28 afişări

Pentru conectarea a mai mult de jumatate de miliard de oameni si pentru cartografierea relatiilor sociale dintre ei, pentru crearea unui nou sistem de schimb al informatiilor si pentru felul in care a modificat vietile noastre, ale tuturor, Mark Elliot Zuckerberg este Omul anului 2010, potrivit revistei Time, informeaza Gandul.

Imaginati-va o afacere care valoreaza 41 de miliarde de dolari, aproape cat incaseaza statul roman din taxele si impozitele platite de noi toti in 9 luni de zile. Atat face businessul Facebook, potrivit Bloomberg. Cum a ajuns un baiat care cauta fete pe internet sa castige peste 40 de miliarde de dolari intr-o camera de camin dintr-un campus universitar? Buna intrebare.Totul a inceput cu aproape sapte ani in urma, in februarie 2004, cand Mark Zuckerberg, pe atunci boboc la Harvard, a initiat un serviciu web din dormitorul sau.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mark Zuckerberg,
nternet,
facebook
/actualitate/cum-a-ajuns-un-baiat-care-cauta-fete-pe-internet-sa-castige-41-mld-s-7827051
7827051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.