Cum a ajuns Elaine din Seinfeld să aibă 3 miliarde de dolari

Postat la 14 februarie 2014 76 afişări

Chiar dacă este fiica miliardarului Gerard Louis-Dreyfus, Julia nu s-a bazat pe banii lui tăticu', muncind din greu ca actor de comedie şi producător pentru a-şi face un nume în industria cinematografică americană.

Cum a ajuns Elaine din Seinfeld să aibă 3 miliarde de dolari

 Chiar dacă cel mai de succes rol al său a fost cel al lui Elaine din serialul Seinfeld, actriţa americană este cunoscută de public şi pentru prezenţa nelipsită, la începuturile anilor 1980, din spectacolul de comedie "Saturday Night Live".

După cele nouă sezoane de succes atât din partea criticii, cât şi comercial, Julia a spus adio, alături de întreaga echipă, sitcomului Seinfeld, dar nu şi carierei sale.

Şi pentru că orice rol interpretat de Julia Louis Dreyfus este un succes garantat, nu a mirat pe nimeni distribuirea ei în "pielea" personajului Christine Campbell în "The New Adventures of Old Christine" care a rulat timp de cinci sezoane la televiziunea CBS

Cititi mai multe pe www. apropo.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-ajuns-elaine-din-seinfeld-sa-aiba-3-miliarde-de-dolari-12083138
12083138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.